8 Φεβ 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Συνεστίαση φίλων και στελεχών

Ο καιρός περνάει γρήγορα και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009 είναι προγραμματισμένη να γίνει η ετήσια συνεστίαση φίλων και εθελοντών των Κατασκηνώσεων στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ (Νικολαϊδου 76) στην Ελευσίνα. Ο Δημήτρης Αντωνίου έφτιαξε την αφίσα, οι προσκλήσεις ήδη κυκλοφορούν, έχει κανονιστεί το μενού, η κομπανία και τα ηχητικά και μένει να κανονίσουμε τα τραπέζια
Φτιάξτε τη δική σας μικρή παρέα και ενωθείτε με την μεγάλη παρέα που συναντήσει φίλους που τους ενώνει η κοινή προσπάθεια, θα κουβεντιάσει, θα ακούσει μουσική, θα τραγουδήσει και θα χορέψει ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας για την εξεύρεση πόρων.
Για προσκλήσεις τηλεφωνήστε στους Πασχάλη Ποδάρα (6934063185), Τιμολέοντα Χατζηβασιλείου (6977456198) και Ρίτα Ζαμπάλου (6944183454).

Χειμερινές δραστηριότητες για παιδιά

Οι εξορμήσεις των εθελοντών μας σε χώρους που εξυπηρετούν παιδιά με ανάγκες συνεχίστηκαν και τον Ιανουάριο.
Tη Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009 υλοποιήθηκε από 15 εθελοντές μας ένα πολύωρο πρόγραμμα με εργαστήρια δημιουργικών δραστηριοτήτων με χειροτεχνίες και καραγκιόζη αλλά και ψυχαγωγία με μουσική, τραγούδια και την παρουσίαση της παράστασης του «Νάνου» που ενθουσίασε τα 30 παιδιά του Ζάννειου Ορφανοτροφείου στην Εκάλη. Αρκετά από τα παιδιά αυτά μας ξέρουν καλά αφού έχουν φιλοξενηθεί για ένα ή περισσότερα καλοκαίρια στην Κατασκήνωση. Φεύγοντας δώσαμε στα παιδιά την υπόσχεση ότι θα ξαναπάμε και ότι το καλοκαίρι θα τα έχουμε κοντά μας.

Η Πίτα της Κατασκήνωσης

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009 τα Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα έκοψαν την πίτα τους στο νέο κτίριο των Μαγειρείων της Κατασκήνωσης. Παραβρέθηκαν 60 εθελοντές και φίλοι. Τυχερή της χρονιάς ήταν η Έφη Λαμπίρη.
Τα εκλεκτά εδέσματα, που απέδειξαν και τις μαγειρικές ικανότητες των παρισταμένων, τιμήθηκαν δεόντως από όλους και η ημέρα έκλεισε με τραγούδια που έπαιξαν ο Νίκος Ναούμης στο μπουζούκι του και ο Λεωνίδας Βιδάλης με την κιθάρα του.

Νέα Γραφεία

Μετά από 45 χρόνια αναγκαζόμαστε να εγκαταλείψουμε τα Γραφεία της Σταδίου 28 αφού η ιδιοκτησία του κτιρίου θέλει να ανακαινίσει το κτίριο και να το εκμεταλλευτεί με άλλο τρόπο.
Πρέπει, λοιπόν, να μετακομίσουμε και βρήκαμε γραφεία στην πλατεία Βικτωρίας, Χέϋδεν 14. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες πρέπει να μαζέψουμε τα αρχεία, τα έπιπλα, τον εξοπλισμό του Γραφείου και να μετακομίσουμε στα νέα γραφεία που θέλουν επισκευές. Είμαστε αρκετοί για να κάνουμε πολλές από τις δουλειές αλλά θα χρειαστούμε χρήματα που πρέπει να τα συγκεντρώσουμε…

Πιστοποίηση- ISO 9001

H TUV Hellas προσφέρθηκε να κάνει την πιστοποίηση δωρεάν και έτσι η πολυσέλιδη προεργασία που έχουν κάνει ο Φώντας Παπαϊωάννου, ο Πέτρος Καλλίτσης και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα αξιοποιηθεί και το Σωματείο αλλά και η Κατασκήνωση θα πιστοποιηθεί ότι λειτουργεί με βάση τις επίσημες προδιαγραφές.


Περιοδικό Θρόισμα

Ένα μεγάλο μέρος των συνεντεύξεων και των άρθρων έχει συγκεντρωθεί και άρχισε το στήσιμο των σελίδων του δωδέκατου τεύχους του περιοδικού. Οι επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Φεβρουαρίου 2009, οπότε θα κλείσει και η ύλη του περιοδικού

Βάρδιες στα Γραφεία

Τα γραφεία των κατασκηνώσεων είναι ανοικτά Δευτέρα έως και Πέμπτη 11-1 και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 6-8 το απόγευμα.
Περάστε από Σταδίου 28 αν θέλετε προσκλήσεις για την συνεστίαση, υλικό για χορηγίες ή απλά για να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: