5 Μαΐ 2009

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ

Το Σάββατο που μας έρχεται, 9 Μαϊου 2009 θα γίνει η εξόρμηση στο ΠΙΚΠΑ Βούλας. Το πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί περιλαμβάνει τρεις δραστηριότητες: χειροτεχνίες, λούνα παρκ και ψυχαγωγία με επίκεντρο τον "Νάνο".
Είναι ίσως η πιο δύσκολη προσπάθεια από όσες έχουν γίνει έως τώρα με παιδιά ιδρυμάτων αλλά αξίζει τον κόπο. Αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να έρθουν κατασκήνωση και έτσι θα τους πάμε την Κατασκήνωση εκεί, στη Βούλα.
Μια ουσιαστική διαφορά από τις άλλες εξορμήσεις είναι ότι καθένας από εμάς θα έχει ένα συγκεκριμένο παιδί στη φροντίδα του. Όσοι περισσότεροι πάμε τόσο περισσότερα παιδιά θα χαρούν αυτά που θα γίνουν. Αν και το πρόγραμμα θα κρατήσει από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα πρέπει να είμαστε εκεί στις 5 το απόγευμα (17.00) αφού είναι απαραίτητο καθένας να γνωριστεί με το παιδί του πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα.
Καλό είναι να ξέρουμε από πριν ποιοι μπορούν και θέλουν να είναι εκεί. Πάρτε λοιπόν ένα τηλέφωνο κάποιον από τους Θεοδόση Πυρουνάκη , Χρύσα Βαμβακά, Στέλιο Γαβαλά, Χρυσή Πυρουνάκη, Παύλο Γουναλάκη για να πείτε το ναι σας και να λύσετε τυχόν απορίες σας.
Το Τραμ περνάει έξω από το ΠΙΚΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: