30 Σεπ 2008

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ 2008-2009

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην πρώτη συνεδρίασή του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αποφάσισε ομόφωνα τον προγραμματισμό δράσεων για την επόμενη χρονιά.
Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008: Απολογισμός της κατασκηνωτικής δράσης με τους 80 εθελοντές που βοήθησαν να υλοποιηθεί η φετινή κατασκήνωση. Ο απολογισμός θα γίνει στην κατασκήνωση.
Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008: Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. Η Γ.Σ. θα γίνει στα Γραφεία.
Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009: Κοπή της πίτας του Σωματείου που θα γίνει στην κατασκήνωση.
Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009: Συνεστίαση φίλων και στελεχών των Κατασκηνώσεων που θα γίνει στην Ελευσίνα.
Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009: Κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς 2009.
Κατασκήνωση 2009: Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί από 6 έως και 26 Ιουλίου 2009. Η Προκατασκηνωτική θα αρχίσει στις 3 Ιουλίου 2009 και η κατασκήνωση θα κλείσει τις πύλες της στις 29 Ιουλίου 2009.

Η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού ΘΡΟΪΣΜΑ θα αποφασίσει σύντομα για το πρόγραμμα των συνεδριάσεών της ενώ και οι άλλες επιτροπές δράσης θα προτείνουν στο Δ.Σ. τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων, την εκπαίδευση των εθελοντών, τις συνεργασίες με τους φορείς υποδοχής παιδιών, την εύρεση χορηγών, τις διαδικασίες του Κτηματολογίου κλπ.

Οι πολλοί εθελοντές που δραστηριοποιούνται στα Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα έχουν δηλώσει την διαθεσιμότητά τους και κυρίως το κέφι τους για χειμερινές δράσεις για τα παιδιά της μεγαλύτερης αλλά και για δραστηριότητες των νέων για τους νέους που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις πολύ καλές τους σχέσεις.
Όλες οι προτάσεις των εθελοντών που είναι καλά σχεδιασμένες και οργανωμένες είναι καλοδεχούμενες και θα συζητηθούν στον απολογισμό και σε επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Μερικές από τις δραστηριότητες που έχουν ήδη σχεδιαστεί και δεν έχουν υλοποιηθεί, άλλες που έχουν πραγματοποιηθεί αποσπασματικά τα προηγούμενα χρόνια αλλά και νέες ιδέες θα μπορούσαν να οργανωθούν για τον χειμώνα που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: